Vánoční párty v Brlohu

Pěkně vyuzený Blog | 07. 09. 2023 | | doba čtení cca: 1 min.

V Brlohu milujeme Vánoce. Je to pro nás čas, kdy se lidé potkávají, užívají si sváteční atmosféru a aspoň na chvíli zapomenou na starosti všedních dní. A proto jsme se rozhodli bojovat proti jejich současnému pojetí. Nestíhání vánočního úklidu a už snědené vánoční cukroví nám nesmí přes práh. Pro naše hosty jsme si připravili na 23. prosince večer plný pohodové hudby, skvělého jídla a pití a nefalšované vánoční pohody. A to bychom nebyli v Brlohu, abychom to nevzali trochu po americku.

A navíc jsme pomohli i vyřešit nákup dárků na poslední chvíli ;)

 

  

 

V našem smokeru se vyudil celý krocan, spolu s meruňkami glazovanou vepřovou šunkou a našimi domácími klobásami. Maso doplnily medové mrkvičky, dýně pečená na portském víně, růžičková kapusta se slaninou a kaštany a sváteční nádivka. A jelikož bez omáček by to nebylo ono, tak si naši kuchtíci připravili křenovou omáčku, jablečnou omáčku s levandulí a americkou klasiku - brusinkovou omáčku. Při pohledu na náš výdejní pult se sbíhaly sliny.

 

   

 

Nápojová nabídka se také oděla do vánočního hávu. Nechybělo svařené víno, vaječný koňak, sváteční bowle, punč a pro rozveselení a navození vánoční atmosféry roznášeli naši sliční barmani ve vánočních oblečcích tekutý Štrůdl. No a samozřejmě nechyběl ani tradiční vánoční speciál pivovaru Němý Medvěd, 15° IPA Ježíšek

 

    

 

Barmani z Brloh Baru se samozřejmě také nenechali zahanbit a připravili si speciální vánoční drinky. Nechyběl ani vánoční stromeček, cukroví, červeno bílé cukrové hůlky, stovky světýlek a klasické vánoční songy, které z desek pouštěl DJ Captain Midnight.

 

   

 

Chcete si letos opět odpočinout od vánočního shonu? Tak si v kalendáři zakroužkujte datum 22. 12. 2023, vylaďte vánoční outfit přijďte si s námi užít pravé americké Vánoce.

 

Těšíme se na vás

 

Tým Brloh BBQ & Brloh Bar


Nemáte sociální sítě, ale ani tak nechcete přijít o novinky z Brlohu?

Přihlaste se ke kouřem vyvoněnému newsletteru.

Chci novinky e-mailem

Chcete se k nám podívat a dopřát si atmosféru Brlohu?

Rezervujte si svůj stůl včas...

Rezervace

Všechny články z našeho blogu:




Instagram

Sledujte naše sociální sítě

Ikona site Facebook Ikona site Instagram

Nemáte sociální sítě, ale ani tak nechcete přijít o novinky z Brlohu?

Přihlaste se ke kouřem vyvoněnému newsletteru.

Chci novinky e-mailem

Zavřít