Rok 2022 v číslech

Pěkně vyuzený Blog | 29. 01. 2023 | statistika / infografika | doba čtení cca: 3 min.

Minulý rok pohledem čísel. Tři infografiky představují to nejoblíbenější a nejlepší z našich podniků.
Moc nás těší, že vám chutná jak dobré jídlo tak dobré pití. Po celý rok se vás naše týmy snaží pohostit tak, abyste si to pěkně užili.


Němý Medvěd

Ač nabízí na čepu řadu pivních speciálů, nejoblíbenějším pivem hostů je naše mělnické pivo v čele s Brtníkem, tradičním českým ležákem s vyšší hořkostí a výrazným chmelovým aromatem. Když si představíte kolik práce je s jedním burgerem a z kolika komponent se skládá, je druhé číslo až neskutečné a kuchařský tým v Medvědovi si zaslouží obdiv. Nemenší obdiv si zaslouží i číšníci, kteří roznesli takové množství hranolek a jistě měli v rukou ještě větší váhu v pivech a dalších nápojích.

 


Dobrý Kanec

Tankové Plzni se prostě nic nevyrovná a našemu smažáku z Goudy také ne. :) Víte, kolik je snědených porcí tataráku za rok 2022 v přepočtu na kilogramy? Pokud se nechcete trápit matematickými počty, je to 600 kg. Tým v kuchyni i na place má jednoznačně radost když hostům chutná.

 

Brloh BBQ a Brloh Bar

Otevřeli jsme v říjnu 2022, a tak jsou čísla za kratší dobu než u předchozích dvou podniků, i přesto (a nebo právě proto?) jsou čísla velký mazec. Stejně jako u Medvěda, i v Brlohu vede pivní štafetu světlý ležák Brtník. Moc nás těší obliba ochutnávání koktejlů v baru, kdy první příčku hájí drink naší Báry, se kterým vyhrála světové finále v barové soutěži MoninCup 2022 ve Francii. Spokojené tváře hostů při pojídání všemožných pochoutek ze smokeru pak odpovídají číslu spořádaného trhaného masa a především pohledu na prázdné tácy. Děkujeme!

 


To byl předchozí rok v číslech. Nejde porovnávat jednotlivé podniky mezi sebou, každý je zaměřený na něco jiného, má jinou historii a možná i jiné hosty.
Nesoutěžíme mezi sebou, naopak se všichni těšíme, kam se posune letošní rok a budeme moc rádi, když u toho budete s námi! 

 


Nemáte sociální sítě, ale ani tak nechcete přijít o novinky z Brlohu?

Přihlaste se ke kouřem vyvoněnému newsletteru.

Chci novinky e-mailem

Chcete se k nám podívat a dopřát si atmosféru Brlohu?

Rezervujte si svůj stůl včas...

Rezervace

Všechny články z našeho blogu:




Instagram

Sledujte naše sociální sítě

Ikona site Facebook Ikona site Instagram

Nemáte sociální sítě, ale ani tak nechcete přijít o novinky z Brlohu?

Přihlaste se ke kouřem vyvoněnému newsletteru.

Chci novinky e-mailem

Zavřít