Pěkně vyuzený Blog

Na této kouřem provoněné stránce se s vámi chceme nepravidelně dělit nejen o zajímavosti z našich provozů (najdete tu tedy i něco z Němého Medvěda a nebo Dobrého Kance), ale například i o kulturní tipy, nahlédnutí pod pokličku jak věci děláme, a čas od času připravíme rozhovor s někým z našeho velkého týmu.



Vánoční párty v Brlohu

Stres z nákupu dárků na poslední chvíli, nestíhání vánočního úklidu a už snědené vánoční cukroví nám nesmí přes práh. Pro naše hosty jsme si připravili na 23. prosince večer plný pohodové hudby, skvělého jídla a pití a nefalšované vánoční pohody. A to bychom nebyli v Brlohu, abychom to nevzali trochu po americku.

Přečíst...

Jak jsme (si) splnili sen

bar / sen / drink / koktejl / world class

Jak vlastně vznikl Brloh Bar? Náhoda? Štěstí? Nebo obojí? A jakou cestu jsme vlastně za ten necelý rok od otevření urazili? Přečtěte si pohled jednoho z majitelů Brlohu, Martina Medka, o tom, jaké je to plnit nejen své sny. 

Přečíst...

Report z degustací

bar / koktejl / degustace

Jsme nadšení, že jsme se pustili do organizace pásma degustací, protože víme, že svět kvalitních rumů, whiskey a vína je velmi široký a opravdu stojí za poznání. Přečtěte si, co o návštěvě degustací říkají sami návštěvníci.

Přečíst...

Čtyři živly koktejlů

bar / koktejl

Hlavní pýchou Brloh Baru jsou míchané koktejly. Receptury našich signature drinků vytvořil Tomáš Nyári se svým týmem. Sice se u toho inspirovali čtyřmi živly, ale šli proti prvnímu dojmu.

Přečíst...

Rozšířená realita v našich službách

reklama / zajímavosti

Jste z Mělníka a čtete měsíčník Radnice? Pak jsme pro vás připravili speciální inzerát, který za použití smartphone ukáže mnohem víc než se na první pohled zdá.

Přečíst...

Rok 2022 v číslech

statistika / infografika

Víte kolik piv se u nás za celý rok vypilo? A chcete vědět jaká jsou nejoblíbenější jídla nebo kolik tun hranolek naši hosté za rok spořádali?

Přečíst...

Barové degustace 2023

degustace / bar / rum / whisky / víno

Poznejte bohatý svět těch nejlepších whisk(e)y, rozmanitost rumů z Karibiku a Kuby nebo jedinečnost pečlivě vybraných vín, která můžete v našem baru ochutnat!

Přečíst...

Ohlédnutí za rokem 2022

medvěd / kanec / mělník / nový rok

Ani nevím, kde mám po tomto tak trochu šíleném roce začít a kde skončit. Stalo se toho tolik, že snad ani jeden příspěvek nestačí. 

Přečíst...

Instagram

Sledujte naše sociální sítě

Ikona site Facebook Ikona site Instagram

Nemáte sociální sítě, ale ani tak nechcete přijít o novinky z Brlohu?

Přihlaste se ke kouřem vyvoněnému newsletteru.

Chci novinky e-mailem

Zavřít